Wereldpaden Coaching

Welkom

Het bladerdek in het bos valt als een veilige groene deken over je heen. De golven van de zee sussen je in een voortdurend ritme. De vogels hoog in de boom zingen het mooiste lied voor je. De wind blaast door je haar en laat elke gedachte uit je hoofd verdwijnen. De zonnestralen verwarmen je huid.

De natuur straalt een enorme rust en kracht uit. Maar de natuur bezit ook een enorme wijsheid, want in elke boom, struik, dier, steen, pad liggen antwoorden voor jouw leven verscholen.

Ben je nieuwsgierig wat de natuur jou te bieden heeft? Loop je vaak met de vraag rond wat je precies wilt in je leven? Weet je niet welke richting je op wilt? Ben je nog gelukkig in je werk? Wil je jouw droom verwezenlijken, maar weet je niet hoe? Of zijn er andere levensvragen die voortdurend door je hoofd spelen? Misschien is  Wereldpaden-coaching dan voor jou de juiste plek om antwoorden op deze levensvragen te vinden.

Voor wie is coaching of therapie in de natuur geschikt?

Het is belangrijk dat je open durft te staan voor je eigen gevoelens en inzichten, want die gaan zeker tot je komen. Als je het aandurft om deze antwoorden bij jezelf te vinden, dan is coaching of therapie in de natuur iets voor jou.

Wat biedt de natuur jou?

  • De natuur geeft rust.
  • De natuur helpt jou om uit je hoofd en bij je gevoel te komen.
  • De natuur brengt je letterlijk in beweging

Terug naar het overzicht