Wereldpaden Coaching

Testimonials

De essentie in jezelf dag

Toen ik hoorde over deze dag was ik meteen enthousiast. Heerlijk dacht ik een dagje proberen te ontspannen.
Ik was als eerste aanwezig maar al snel liepen er nog 3 dames binnen. Er was gelijk een leuke klik en voelde heel vertrouwd.
Na een begeleidende meditatie en yoga oefeningen van Jolanda voelde ik me heel rustig. We gingen verder naar buiten. Een stilte wandeling waar we onderweg opdrachten kregen, zoals luisteren, ruiken, kijken en voelen. Op deze manier ga je op een hele andere manier wandelen en ben je veel bewuster van alles om je heen. Je leert veel meer van de natuur als je op deze manier een wandeling maakt. Ik was altijd al een natuurmens maar heb nu nog meer respect voor moeder aarde. Ik vond het ook heel fijn om met de andere dames de opdrachten te bespreken en zo ervaringen met elkaar te delen. Na een heerlijke lunch gingen we verder naar buiten, want het was heel mooi weer. We hadden een schrift ontvangen waar je waarnemingen en gevoelens over de opdracht in kon opschrijven. Een van deze opdrachten was: waar ben je dankbaar voor. Dit vond ikzelf een van de interessantste, want dat zet je goed aan het denken. Deze hebben alle dames aan het einde met elkaar gedeeld door voor te lezen. Wat heel bijzonder was, is dat we allemaal dankbaar waren dat we aan deze speciale dag mochten deelnemen.
Ik kijk uit naar de volgende!!

groetjes Jessica

 

De essentie-in-jezelf-dag, een pure inspiratie dag!

Na kennismaking met Jessica en José zijn we de dag begonnen met het delen van een magisch moment in ons leven. Ontroerende, korte momenten kwamen voorbij en vormden een sfeervol begin van wat een mooie dag zou worden.

Het thema van de dag bleef bij mij hangen in alles wat daarna gebeurde. : dankbaarheid.

Een heerlijke wandeling rondom Rolduc volgde, waarin Jolanda ons vroeg om niet te praten en bij ons zelf te ontdekken alles wat we met onze zintuigen konden waarnemen. We hadden ons dagboekje bij de hand, en na een korte stop bij de vijver( waar ik de ontdekking deed dat het blad  van de waterlelies op een hart lijkt) ging ieder op weg om te gaan bosbaden: diep in het bos duiken , waarnemen wat daar allemaal te zien, te horen, te voelen, te kijken is……………………………..! Ondanks rugpijn kon ik genieten van het samenzijn in de groep en de bezigheden in het bos: ik maakte, zittend op een bankje in de zon een tekening van de treurwilg, hangend en zwevend boven de vijver.

Bij terugkomst lunch, gezellig, sfeervol, verhalen vertellen, knus lekker!!  Daarna aan het werk: yoga oefeningen, en daarna op naar het kerkhof achter Rolduc waar ik een intense rust ervoer. Eeuwigheid, sereniteit, en diepe rust.

Daar, op die prachtige plek  schreef ieder van ons zijn reden tot dankbaarheid op, we deelden het met elkaar en namen op die manier afscheid van elkaar en van de dag. Zo voelde ik het.

Tenslotte schreven we in de kamer van Jolanda,  waar de sfeer hing van samenzijn een kaartje aan onszelf, en ja, daar was weer een kaartje met klaprozen. Heel bijzonder voor mij!

Met dank en liefde voor Jolanda, Marjet José en Jessica voor deze inspiratie dag!

groetjes Ankie